9 super tips voor oogmake-up.

Gepubliceerd op 3 maart 2019 om 17:00

Oogmake up kan je ogen mooi laten uitkomen. In deze blog willen we jullie graag wat tips geven!

1. Begin altijd met de ogen. Mocht er oogschaduw op je wangen vallen is niet direct de hele foundation gevlekt. Je kunt ook even je kwast aftikken. Zo valt overtollige oogschaduw uit de kwast. Werkt altijd met schone kwasten!

2. Kies wat voor look je wilt creëren. Wil je de ogen groter laten lijken? Hier besteden we in deze blog extra aandacht aan. Ga je voor een natuurlijke look of juist voor een heftigere look.

3. Breng een basis aan. Dit kan een oogschaduw primer zijn of een vet potlood. Dit zorgt ervoor dat de look beter blijft zitten en zich niet gaat ophopen in de lijntjes.

4. Zorg voor een lichtere kleur op het bewegend ooglid. Je kunt ervoor kiezen om dit met 1 of 2 kleuren te doen.

5. Gebruik een donkere kleur in de crease/arcadeboog. 

6. Blenden, blenden, bleden. Investeer in een goede blending brush. Dit gaat je zoveel tijd besparen!! (O.a te koop bij ons.)

7. In de ooghoeken aan de buitenkant mag je gerust een donkere kleur gebruiken. Je geeft zo meer diepte aan de look.

8. Gebruik een mooie glitter/lichte kleur in de ooghoeken aan de binnenkant. Zo zie je er opgewekt uit.

9. Maak het af met eventueel een eyeliner & mascara.

 

Zoals je in ons voorbeeld ziet kun je met mooie aarde tinten een subtiele look creëren.  De oogschaduw die wij hebben gebruikt is van Golden Rose en bij ons in de salon verkrijgbaar. 4 kleuren per doosje voor 17,50

 

Bovenstaande foto is ook ons werk. 1 op 1 advies voor make up is ook mogelijk! Bel ons dan op: 0618525561 voor het maken van een afspraak.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.